ONLINE workshop Systemische OPSTELLINGEN

015NOW

Details

Woensdag 14 april 2021 van 19:15 tot 21:30 uur
Afgelopen

Heb je al een tijd bepaalde (levens)vragen? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht? Belemmerende patronen, terugkerende levensvragen, relatieproblemen enz. hebben vaak hun oorsprong in de plaats die we innamen in de familie van herkomst. Conflicten, patronen en lasten kunnen vaak generaties lang in een familie blijven en je nu vaak verhinderen om te bereiken wat je graag wilt bereiken.

Deze patronen kunnen diep doorwerken op je gevoelens, je handelen in de wereld, je gezondheid en welzijn. Met behulp van het opstellingenwerk kunnen we deze dynamieken aan het licht brengen en vaak ook daadwerkelijk veranderen. Als je het krachtenveld waarin je je bevindt herkent, zonder oordeel leert waarnemen, en kunt accepteren dat het is zoals het is, kun je wijze keuzes maken, waarmee je het jezelf goed kunt laten gaan.

Inmiddels hebben we ervaren dat opstellingen ook online heel goed mogelijk zijn. We maken gebruik van SystemicVR, een bijzondere tool voor 3D online opstellingen. Virtuele opstellingen kunnen zowel van boven als vanuit het gezichtspunt van de representant worden bekeken en beleefd. 

In een opstelling komen zoveel thema's langs, dat de kans groot is dat als door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces op gang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste)vragen ontstaat en je systemisch bewustzijn wordt aangewakkerd.

De gratis workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een online opstelling willen meemaken en/of mensen die een persoonlijke vraag of een organisatievraagstuk willen onderzoeken met een opstelling.

Bij deze workshop van 2 uur kunnen er 1 of 2 vraagstukken behandeld worden. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Systemische opstellers Wilma Broeseliske en Atekeh Raisi verzorgen deze gratis workshop.

Na aanmelding ontvang je de link voor online deelname.

Over de organisator

015NOW
015NOW organiseert (online) ontmoetingen waar iedereen welkom is en zorgt (weer) voor een twinkeling in de ogen.We bouwen zo met elkaar a...... Lees meer