OnsTanthof.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstroute Tanthof


  • Nieuws

Hoe werkt de Kerstroute?

De kerstroute is ongeveer 1,5 km lang en voert langs een aantal leuke plekjes van Tanthof. De route neemt (met de taferelen en een bezoekje aan de kinderboerderij) ongeveer 1 uur in beslag. De lichtjes langs de route wijzen je de weg ...

Je kan starten tussen 18.00 uur en 20.00 uur. De start is aan de voorzijde van wijkgebouw De Hofstee, naast ‘het Boek’. Per 5 minuten start er een groepje van circa 20 personen. Het kan dus zijn dat je samen loopt met mensen die je (nog) niet kent. De groepen worden ingedeeld aan de hand van nummertjes en de startmomenten worden aangegeven door een (strenge) Romeinse soldaat en heraut. Als het druk is moet je dus misschien even wachten.

Herberg ‘het Boek’

In herberg ‘het Boek’ is ruimte voor ontmoeting. In de kerkzaal vinden onder andere korte muziekoptredens plaats. Op drie momenten op de avond gaan drie kinderkoortjes optreden. Deze optredens vinden plaats om 18.00, 18.45 en 19.15 uur (met steeds een andere groep kinderen). Op deze momenten zal het druk zijn in de herberg en daarna dus ook bij de start van de route, want met de kinderen komen natuurlijk ook de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s mee...

Plan je starttijd

Daarom willen we jullie vragen om bewust rekening te houden met het moment waarop je de route wilt starten. Heb je (klein)kinderen die meezingen in een koortje dan kom je natuurlijk eerst naar het koortje luisteren. Zingt je kind niet mee, loopt dan bijvoorbeeld eerst de route en luister dan na afloop van de route naar het laatste koortje of kom rond het optreden van het laatste koortje en loop de route wat later op de avond. Op deze manier hopen we de drukte wat meer te spreiden. Bij de vorige editie werden we aangenaam verrast door de grote toeloop aan het begin. Reuze-gezellig, maar ook een beetje chaotisch.

We zouden het fijn vinden om een idee te krijgen van het aantal mensen dat komt en wanneer je komt. Stuur even een bericht via facebook als je van plan bent te komen, met hoeveel en wanneer je wilt starten!

Tenslotte

En mocht je toch even moeten wachten ... in de kerkzaal is nog meer te horen en te zien en voor de kinderen is er nog wat te kleuren in de Herberg.

We gaan er een mooi feest van maken!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.