Peuterochtend

Details

Woensdag 3 februari 2016 van 09:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Kraanvogelstraat
Delft, Nederland

Kinderen vinden de overstap vanuit het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de thuissituatie een grote stap! Veel nieuwe gezichten, andere ruimtes en een andere sfeer dan ze gewend zijn. Sommige ouders zijn sinds ze zelf op de basisschool zaten niet meer in een basisschool geweest. Een leuke overstap voor kinderen èn ouders maar toch wel spannend!

Door het organiseren van informatieve peuterochtenden wordt die overstap minder groot gemaakt.

Wie kunnen de peuterochtenden bezoekenï
Zowel ouders die hun kind al op De Regenboog ingeschreven hebben als ouders die zich willen oriënteren op een basisschool zijn van harte welkom. Via onze website kunt u zich inschrijven.

Wat wordt er verteld en gedaan?
Uw kinderen en u worden ontvangen met koffie, thee en limonade. Hierbij is er ook gelegenheid om fruit te eten. De directie zal kort iets over de school vertellen. Na wat informatie en het beantwoorden van vragen gaat een ervaren leerkracht van de onderbouw met de kinderen een leuke activiteit doen waar u thuis mee verder kunt gaan. De activiteiten zijn het meest geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Een jonger kind kunt u natuurlijk gewoon meenemen. De onderwerpen van de activiteiten verschillen van een prentenboek met spellen tot motorische oefeningen in de speelzaal. Op deze manier kan uw kind op speelse wijze alvast kennismaken met de sfeer en een nieuw gebouw. Nieuwe ouders en kinderen kunnen voor een eerste kennismaking een ronde door de school lopen met de directie.

Op woensdag 3 februari zijn de activiteiten gericht op het zintuig "Voelen".

www.rkbsderegenboog.nl

Over de organisator

Basisschool De Regenboog
Basisschool heeft nog niets over zichzelf geschreven.