Hoe werkt de site?


Privacy

Om jou en je buurtgenoten een zo goed mogelijke service te bieden vragen wij je om op jezelf op deze website persoonlijk te laten zien. Waarom doen we dit en wat gebeurt er vervolgens met je gegevens? Hieronder vertellen we dit. 

De meeste informatie op www.OnsTanthof.nl bekijk je zonder jezelf aan te melden. Wil je echter informatie toevoegen (zoals bijvoorbeeld een advertentie plaatsen of een reactie op een bericht geven), dan vragen we je om je eerst te registreren. Zo waarborgen we al een heel stuk de veiligheid en vertrouwdheid op deze website.

Het doel van deze site is om met elkaar als buurtbewoners een nog leukere, gezelliger en betere buurt te krijgen. Om wat beter te weten wat er allemaal in je buurt gebeurt, wie er nog meer wonen en hoe je elkaar af en toe met kleine dingen kunt helpen. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend! Om elkaar te helpen moet je wel weten wie er nog meer in je buurt wonen, wat voor mensen dat zijn en waarmee je elkaar dan kunt helpen. Hiertoe heb je wat meer informatie nodig. Deze informatie vind je voor een deel op de Wijkwebsite. Hoe completer en beter de informatie is, hoe beter je elkaar kunt helpen. Daarom vragen we je op deze website wat meer over jezelf te vertellen. Hoe je heet en waar je woont.  

Emailadres
Je emailadres gebruiken we om je een nieuw wachtwoord te sturen als je dat kwijt bent en als je aangeeft dat je de wekelijkse buurtmail graag ontvangt, sturen we deze naar dit emailadres. Verder gebruiken we je emailadres bij het plaatsen van een advertentie of helpende hand op het prikbord. In de advertentie tonen we je emailadres zodat een geïnteresseerde koper jou kan benaderen. 

Postcode en huisnummer
Met je postcode en huisnummer kunnen we je via deze site  precies informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt of gaat gebeuren. Dat zie je op de site in jouw BuurtRadar en in jouw wekelijks buurtmail. 

Telefoonnummer
Je telefoonnummer kun je op twee plekken op de site opgeven:
Optioneel: in je profiel. We tonen dit NIET aan de bezoekers van de site.
Optioneel: bij een advertentie die je op het prikbord plaatst. Dit tonen we WEL aan bezoekers. Om het tonen van je telefoonnummer op deze site te beperken, kun je het beste je advertentie verwijderen wanneer je deze niet meer nodig hebt.

Overige gegevens in je profiel
In je profiel kun je heel veel informatie kwijt. Bijvoorbeeld een foto van jezelf, achtergrondinformatie of voor welke organisaties in de wijk jij actief bent. Deze informatie laten we zien als mensen op jouw naam klikken.  Wil je niet dat je profiel zichtbaar is voor anderen? Zet dan het vinkje uit achter 'maak mij zichtbaar voor de buurt'.

Tenslotte
Het kan natuurlijk zijn dat je geen enkele informatie over jezelf op deze website wilt plaatsen. Dat respecteren we. In dat geval adviseren we je om je niet te registreren op de Wijkwebsite. Je kunt dan nog wel informatie raadplegen, maar je kunt geen gegevens toevoegen. We hopen natuurlijk dat je net zoals heel veel andere buurtbewoners met ons meedoet. Het doel van deze website is tenslotte om met elkaar als buurtbewoners een nog leukere, gezelligere en betere buurt te krijgen!