OnsTanthof.nl

Inloggen of inschrijven

Geef uw mening: Scholencampus AbtswoudseparkEerder plaatsten wij een stuk over de scholenschuif: nieuwe locatie voor basisscholen op onze website en sociale media. De gemeente doet onderzoek naar de bouw van een scholencampus in het Abtswoudsepark nabij de keerlus van tram 1. Er liggen plannen om op de stukken grond die dan vrijkomen nieuwbouw (senioren)woningen te plaatsen. Het bestuur van de BHTD is benieuwd: geef uw mening over deze ideeën.

Door onze poll in te vullen kunt u laten weten wat u vindt. Daarnaast kunt u uw mening toelichten door een reactie achter te laten. De BHTD wil graag weten hoe Tanthof over dit onderwerp denkt. Het resultaat nemen wij mee tijdens het Politiek Café 2019. Dat evenement zal plaatsvinden op woensdagavond 13 februari in wijkcentrum De Hofstee. De avond zal beginnen met de algemene ledenvergadering voor dit jaar. Na een klein uurtje gaan we door met de Delftse politiek. Alle partijen uit de Delftse gemeenteraad zullen hiervoor worden uitgenodigd. We zullen het resultaat van de poll deze avond presenteren en vragen uit de zaal laten stellen.

Geef uw mening:

https://www.bhtd.nl/actueel/geef-uw-mening-scholencampus/

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.