OnsTanthof.nl

Inloggen of inschrijven

SP publiceert over scholenschuifDe SP is de eerste politieke partij die op haar website publiceert over ‘De scholenschuif in het Tanthof‘. Zij plaatsen daarbij een document dat PUK wordt genoemd en dat staat voor planuitvoeringskader. Het document bevat allerlei feiten rondom de locatie aan het Vietnampad/Iqbal Mashipad. Tevens is het een weergave van een onderzoeksstudie die naar deze locatie is gedaan.

Tijdens ons politiek café van woensdag 13 februari gaan bewoners en politici met elkaar in gesprek. De scholencampus zal daarbij het hoofdonderwerp zijn, maar naar aanleiding hiervan komen er ongetwijfeld ook andere onderwerpen aan bod. Heeft u zich al aangemeld om hier bij te zijn? Aanmelden kan (moet) via onze website!

Publicaties scholenschuif

In diverse media en via de website van de gemeente is de afgelopen weken bericht over de beoogde scholencampus in het Abtswoudsepark, nabij de keerlus van tram 1. U zou deze publicaties kunnen gebruiken om uzelf in te lezen voorafgaand aan het politiek café. Hieronder een overzicht van deze publicaties, te beginnen met de berichtgeving van de SP afgelopen week.

14 januari 2019AD Delft: SP wil helderheid over megaschool Tanthof
10 januari 2019SP Delft: De scholenschuif in het Tanthof
3 januari 2019SP Delft: van 6 naar 3 op 1
2 januari 2019Indebuurt Delft: Hier in Tanthof komt een megaschool voor 1000 leerlingen
27 december 2018BHTD website: Geef uw mening over scholencampus Abtswoudsepark
22 december 2018Delft op Zondag: Wijk Tanthof krijgt op termijn één centrale basisschoollocatie
16 december 2018BHTD website: Scholenschuif nieuwe locatie basisscholen
11 december 2018Gemeente Delft: Onderzoek naar één locatie scholen Tanthof
5 december 2018AD Delft: Tanthof gaat komende jaren flink op de schop
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.