OnsTanthof.nl

Inloggen of inschrijven

Ron Rietkerken
5 december 2017

Lichtjesavond Delft 12 december 2017

Lichtjesavond in Delft: de start van een gezellige periode waarin u in de historische Delftse Binnenstad volop kunt genieten van heel veel gezelligheid, warmte, shoppen, muziek, theater, lekker eten en drinken.


Op dinsdag 12 december 2017 vanaf 16:00 uur kunt u op de gezellige Kerstmarkt en in de Delftse winkels terecht voor de mooiste cadeaus voor onder de boom, leuke accessoires om uw huis in kerstsfeer te brengen en allerlei heerlijke (kerst)delicatessen. Om 19:00 uur is de traditionele ontsteking van de kerstboomlichtjes in de bijna 17 meter hoge kerstboom op de Markt. Ondertussen brengen diverse koren, muziekensembles en bandjes u direct in kerstsfeer. De horeca ondernemingen in Delft en de Foodkramen op de Kerstmarkt zorgen er ook dit jaar voor dat u niet met een lege maag zult vertrekken.


Lichtjesavond junior 

 Dit jaar hebben we een extra verrassing voor onze jonge bezoekers: Lichtjesavond junior. Vanaf 17.30 uur kunnen zij samen met papa en mama hun eigen lichtje aansteken op Lichtjesavond en zal de boom speciaal voor hen verlicht worden. Daarna kunnen zij zich heerlijk uitleven in hun eigen ‘Winter Verwonderland’; twee speel-en ontdekpleinen op het Agathaplein en Doelenplein. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.